A hét első napján megnéztük, melyek voltak azok a cikkek oldalunkon, amelyekre az elmúlt hét nap folyamán a legtöbben kattintottak önök közül.

Toronymagasan végzett az élen a komáromi elektromos rollerekről szóló írásunk. Kollégánk kipróbálta a MINT járgányait és megosztotta tapasztalatait. Kiss Márton így vélekedett a bérelhető közlekedési eszközökről:

…a jelenleg tomboló őszi melegben, szórakozásnak sem utolsó a MINT által szolgáltatott rollerek egyikét kipróbálni, és felfedezni vele történelmi városunk szépségeit.

Az utóbbi napok egyik legfelkapottabb híre világszinten az Oscar-díjak odaítélésének megújult kritériumrendszere volt. Bár ezen információk nem kötődnek szorosan a régiónkhoz, kollégánk erről írt jegyzetét sokan olvasták. Bese Bernadett szerint:

…ha azért nem kapok meg egy szerepet, annak ellenére, hogy képességeim szerint én felelnék meg leginkább rá, mert nem megfelelő a bőrszínem vagy a szexuális beállítottságom, nettó rasszizmus.

Képzeletbeli dobogónk harmadik fokára még egy korábbi cikkünk ért oda. A Martosi Rendezvényliget és Népfőiskola projektzáró rendezvénye még napokkal az esemény után is sokak érdeklődését felkeltette.

A Martosi Rendezvényliget és Szabadegyetem fontos kulturális központja lehet a szlovákiai magyarságnak, és a látottak alapján ehhez minden körülmény adott.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb