Júniusi címlapunkon Lajos Andrással találkozhatnak, akiről annak ellenére, hogy Dunamocson nőtt fel és a Selye János Gimnáziumban érettségizett, eddig kevesebbet hallhattunk. Kollégám Miskolcon, aMűvész klubkávézóban érte utol, ahol a felszolgálók és a vendégek is csak jót mondtak a színészről.

Ezek után biztos voltam benne, hogy egy remek cikkel gazdagodunk majd. Az én kedvenc részem az, amikor András a gyökereiről és arról beszél, hogy amint teheti hazalátogat. Ezen kívül a közönség elismeréséről szóló válasza ragadott meg igazán. Bizony hasonló a mi munkánk, csak a nagyérdemű helyett, mi az olvasók bókjaira hajtunk.

További cikkeink akarva akaratlanul a mozgás és az egészséges életmód felé sodornak minket. A KOMBIBike bemutatása, de a jógázás pozitív hatásairól szóló írásunk elolvasása után is úgy éreztem, mindkét tevékenységnek kéne adnom egy esélyt. A bringázás és a környék alaposabb megismerése mellett a jógázásról hatalmas lelkesedéssel mesélő Bazsó Mária története is megfogott.

A Juhász Orsolyával való beszélgetésem után már nem mondanám, hogy a Salsation óráján is nagy lelkesedéssel vennék részt, de ő is erős szimpátiát váltott ki belőlem. Solya ha valamit elkezd, azt mindig hitelesen és legjobb tudása szerint szeretné csinálni. Ez az a hozzáállás, amelyet a mindennapok monotonitásában sokszor nehéz megtalálni. 

Bevallom, nagy húsevőként nem nagyon szólítanak meg a vegán ételek. Bár egy jó főzeléknek én is ritkán tudok ellenállni, de egy kis pörköltszaft vagy fasírt az én szememben tovább javít az élményen. A Plant-B megálmodójával készült riportunk viszont szintén meggyőzött. Persze nem arról, hogy hagyjam el kedvenc élelmiszereimet, de arról mindenképp, hogy kóstoljam meg az ínycsiklandozó képeken szereplő, a szakértők szerint jóval egészségesebb, ételeket is.

Helyszűke miatt a Nordic Walking környékbéli specialistájáról és a kitörő lelkesedésű lakszakállasi helytörténészekről nem tudok többet szólni, de a róluk szóló cikkek is legalább annyi figyelmet érdemelnek.

Végezetül egy rövid időre elbúcsúzunk Önöktől. Lapunk a koronavírus időszaka alatt indult el és ugyan a kemény időkben álltuk a sarat, most egy rövid nyári szünet szükségessé vált. Köszönjük eddigi figyelmüket, a sok biztatást és visszajelzést amit kaptunk. Szeptemberben folytatódik a Duna24 története, addig pedig figyeljék a lap online felületeit.

Jó olvasást, kellemes nyarat kívánok!

A júniusi számban megjelent cikkeink folyamatosan elérhetők lesznek online felületünkön is.

címkék:
Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb