Köszönhetően a nagyobb számban kapott Pfizer/Biontec vakcinának, a komáromi kórházban szombaton és vasárnap tömeges oltást tartottak. A hétvégén kétezer embernél is többet oltottak be a koronavírus ellen, írja Facebook-oldalán a kórház. Ezzel jelentősen csökkent a “váróterembe” regisztráltak száma.

Az oltáshoz szükséges adminisztrációnál és az emberek koordinálásánál Komárom polgármestere, több városi képviselő és a városi rendőrség munkatársai is segédkeztek. A város Facebook-oldalán a múlt hét folyamán közzétett információk szerint még több mint 3800-an várnak a virtuális váróteremben arra, hogy megkapják az oltást.

CEZ VÍKEND SME ZAOČKOVALI 2000 Z VÁS 🤩👏 Vzhľadom na vyššie dodávky vakcíny Pfizer/Biontec v sobotu aj v nedeľu podávali…

Közzétette: Nemocnica AGEL Komárno – 2021. május 11., kedd

“Az illetékesek azért küzdenek, hogy egy újabb tömeges oltással ők is mihamarabb megkaphassák a vakcinát. Ezen a héten Komáromban 3500 oltást adnak be, munkanapokon 300, hétvégén mindkét nap 1000 vakcinát. Előreláthatólag a jövő héten az oltások száma a munkanapokon is megduplázódik” – írták május 7-én.

🇸🇰 Dnes v Komárňanskej nemocnici spustili očkovanie vakcínou Pfizer pre prvú tisícku záujemcov. V nedeľu zaočkujú ďalšiu…

Közzétette: Mesto Komárno – Komárom Város – 2021. május 8., szombat

Fotó: Nemocnica AGEL Komárno | Facebook

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb