A kórház hétfőn a Facebook-oldalán számolt be róla, hogy szombaton az alkalmazottaik túlterheltsége és kimerültsége ellenére régiónk 450 tanára kapta meg oltóközpontjukban az AstraZeneca vakcinát.

POČAS VÍKENDU SME ZAOČKOVALI 450 UČITEĽOV 💪🏨 Nemocnica AGEL Komárno napriek extrémnemu vyťaženiu všetkých zamestnancov,…

Közzétette: Nemocnica AGEL Komárno – 2021. február 22., hétfő

Komárom városa a Facebook-oldalán osztott meg videót az első beoltottról, aki azt is elmondta nem érezte rosszul magát a vakcina beadása után.

Komáromban a pedagógusok különböző védőfelszereléseket is kaptak. Erről szintén a közösségi médiában számoltak be:

A járási hivatalon keresztül különböző védőfelszereléseket kapott Komárom 512 pedagógusa. Banai Tóth Pál elöljáró személyesen továbbította a települések vezetőinek a csomagokat. Ezt további maszkokkal egészíti ki az önkormányzat, amit a gyerekek kapnak. Hétfőn szállítják az iskolákba a csomagokat, tájékoztatott Keszegh Béla polgármester.

Szombaton indul az 55 évnél fiatalabb pedagógusok oltása is a kórházban, a hétvégén 480-an kaphatják meg az oltóanyag első adagját. Az iskolákban továbbra is zajlik szombaton a célzott tesztelés a szülőknek és a pedagógusoknak.

Az önkormányzat megtesz mindent azért, hogy az oktatási intézmények dolgozhassanak, és a gyerekekkel a pedagógusok személyesen foglalkozhassanak.

🇸🇰 Prostredníctvom okresného úradu dostalo 512 komárňanských pedagógov rôzne ochranné pomôcky. Prednosta okresného úradu…

Közzétette: Mesto Komárno – Komárom Város – 2021. február 19., péntek

Fotó: facebook.com/nemocnicaAgelKomarno

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb