Komárom városa közzétette az információkat a héten zajló teszteléssel kapcsolatban:

Komáromban a hét folyamán munkanapokon a megszokott mintavételi helyeken lehet antigén tesztelésre menni. Az önkormányzat a hétvégén, szombaton és vasárnap biztosít tesztelési helyeket. A mintavételi pontok ugyanazok lesznek mint az őszi tesztelés folyamán, egy kivételével (Körúton-Okruzná nem lesz). Nem lesznek kinti mintavételi pontok, mivel a hideg időjárás nem teszi lehetővé a kinti tesztelést, de ezeken a helyeken (Manta, Vág part és Őrsújfalu) lesz beltéri tesztelés. A teljes lista a napokban felkerül a város weboldalára. Néhány nagyobb cégben külön lesz tesztelés a cég alkalmazottjainak, hogy ezzel tehermentesítve legyen a többi állomás.

A tesztelés időpontja mindkét nap 8:00-19:00, egy órás ebédszünettel 13:00-14:00 között.

Több város tapasztalatait megvizsgálva nem lesz lesz előzetes elektronikus regisztráció, mivel ennyi mintavételi pontnál bonyodalmakat okozhat. A lakosok folyamatos, óránkénti tájékoztatást kapnak a város honlapján, hogy az egyes mintavételi pontokon milyen a várakozási idő.

Egy forró vonalon, a 159-es számon is lehet érdeklődni. Így mindenkinek az ajánlott, hogy indulás előtt tájékozódjon, kerülje a felesleges várakozást.

A következő napokban folyamatosan tájékoztatjuk a lakosokat. Újra nagyon rövid időt hagyott a kormány a szervezésére, de az önkormányzat megtesz mindent azért, hogy mindenki fennakadás nélkül élhessen a tesztelés lehetőségével.

🇸🇰 Informácie v súvislosti s testovaním V Komárne sa počas pracovného týždňa dá otestovať antigénovým testom na…

Közzétette: Mesto Komárno – Komárom Város – 2021. január 19., kedd

Nyitókép: facebook.com/komarnokomarom

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb