2021. január 2-án Komáromban a városi hivatal alkalmazottai mellett a Comorra Servis, a KOMVaK, a gondozószolgálat és a járási hivatal munkatársai is részt vettek a célzott tesztelésen.

“Az ünnepeket követően szeretnénk, hogy újra biztosítva legyenek a lakosokat érintő szolgáltatások, még ha korlátozottabb személyes ügyintézéssel is” – olvasható a város Facebook-oldalán.

A tesztelést MUDr. Ipóth Szilárd, városi képviselő díjmentesen vállalta, a teszteket a járási elöljáró, Banai Tóth Pál szolgáltatta a körülményeket pedig a tűzoltóság, Tomáš Ženiš parancsokkal az élen biztosította. A tesztelésben további hivatalnokok is önkéntesen segítettek.

A városi hivatal munkatársai a következő napokban készülnek elő a tanárok, tanítók és óvónők tesztelésére, de a diákok esetleges tesztelésére is készen állnak. Kérdés azonban, hogy ezekre szükség-e lesz, hiszen egyelőre bizonytalan, hogy az oktatási intézmények kinyithatják-e kapuikat január 11-én.

“Szeretnénk, ha mihamarabb visszatérhetne mindenki az iskolájába és a munkahelyére” – zárta tájékoztatását Komárom város.

🇸🇰 V sobotu prebiehalo cielené testovanie zamestnancov mestského a okresného úradu, Comorra Servis-u, KOMVaK-u a…

Közzétette: Mesto Komárno – Komárom Város – 2021. január 2., szombat

Nyitókép: facebook.com/komarnokomarom

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb