Ugyan a szlovák kormány már november 16-án kihirdette, hogy bizonyos feltételek mellett ismét kinyithatnak a mozik, a hirtelen jött engedmény váratlanul érte a filmszínházak, köztük a komáromi Tatra Mozi üzemeltetőit is. Éppen ezért az elmúlt hónapban lázasan készültek a visszatérésre, e hét csütörtöktől kezdve pedig ténylegesen is kinyitja kapuit a mozizni vágyók számára.

Az első heti (december 17-23.) műsor széles választékkal várja az érdeklődőket, hiszen megtekinthetőek lesznek animációs alkotások (Trollok a Világ körül, Farkasbőrben), családi film (Kutyák és macskák 3: A mancs parancs), akció-thriller (Becsületes tolvaj), vígjáték (Nyílt titkok) és szuperhősfilm (Wonder Woman 1984) is.

A mozi üzemeltetői kérik a nézőket, hogy vegyék figyelembe és tartsák tiszteletben a Szlovák Köztársaság intézkedéseit, mely szerint a filmekre csak minden második sorba lehet jegyet váltani, jegyvásárlásnál pedig ki kell hagyni egy széket. Ez a szabályozás családtagokra és egy háztartásban élőkre nem vonatkozik.

forrás: Facebook

Minden további információ megtalálható ezen a linken, vagy a mozi hivatalos Facebook- és weboldalán.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb