Megmentünk a fejfájástól, tipródástól, céltalan böngészéstől, hogy kit mivel érdemes meglepned idén. Íme, néhány egyszerű, nagyszerű, univerzális, pénztárcakímélő tipp.

Ki ne szeretné a húst? Persze, a vegák és a vegánok itt nem célközönség, ám zseniális ajándék lehet egy húsbox bármelyik húsimádó rokonunknak. Mindenféle finomság belekerülhet a dobozba: kolbász, szalonna, sonka… Azt kérsz bele, amit szeretnél, de rábízhatod a szakikra is, hogy egy igazán ízletes húsélményt adhass a szerencsés kiválasztottnak. Jó, biztos sokakban felmerül, hogy karácsonyra kaját? Erdőbe fát? Ám a füstölt finomságokkal pazarul indítható majd az új év is.

És a sörrel hogy állsz? Egy izgalmas sörválogatás, vagy akár egy különlegesebb üveg alkohol szintén büszkén és emlékezetesen bővítheti bárki repertoárját. És az se baj ugyebár, ha a vendégseregnek is jut belőle kóstoló…

Dunamente ízeit közeli és távoli rokonoknak! Kóstoltasd meg szeretteiddel az igazán minőségi hazai termékeket. Állítsd össze saját szettedet!

Őrangyala mindenkinek van… Biztos a Te lépteidet és kísérik szerencsés véletlenek, az őrangyalod Rád is vigyáz! Ajándékozz különböző méretű, anyagú és formájú kisangyalt e keresztény ünnepen. Kombináld bele ajtódíszbe, vagy egyéb lakásdekorációba, ezzel meghittséget árasztó ajándékot adhatsz – akár egész évre. Ugyanitt névre szóló törcsit is választhatsz, vagy csináltathatsz – figyelem, a név mellé tetszőleges motívum is kérhető!

Egy kis kényeztetés mindenkinek kijár… Szintén unisex ajándék egy masszázsutalvány. Add ajándékba akár páros változatban, vagy a hölgyek esetén gondold tovább és legyen belőle egy komplett kényeztető csomag: édesanyáknak, lánytestvéreknek, lánygyermekeknek. Fodrász, kozmetikus, manikűr, pedikűr – a megújulás, felfrissülés sosem jön rosszkor!

Ajándékozhatsz tartásjavító utalványt is. Nincs is jobb annál, mintha fájdalommentessé teszed a szeretteid új évét…

Egy jó zokni mindig elkél… Ráadásul most még divatja is van a minél színesebb, egyedibb, pihepuhább lábravalóknak. A hölgyek pedig etéren is szélesebb választékkal gazdagodhatnak: egy szép, akár vastag, mintás harisnya a hidegebb időkben is csinossá tesz.

Nem épp szoknyás típus az illető? Egy fehérnemű-utalvány is mindig hasznos lehet: ha nem akarsz mellé lőni, hagyd hogy az ajándékozott olyan pizsit, alsóneműt, köntöst válasszon magának, amilyet csak akar.

Órája is van mindenkinek…

…és aki szerelmese ezen ékszereknek az bizton állíthatja, hogy belőlük sosem elég. Ugorj be a komáromi showroomba, ahol a legmárkásabb órák legszebb darabjai közül válogathatsz. És ha többen összedobtok rá, akkor még költségkímélő is lesz.

Valódi örömöt csalnál szeretteid arcára? Egész évre megteheted egy dobással. Válaszd ki kedvenc képeid és készíttess egyedi naptárat! Nagyszülőknek garantált kedvenc lesz. Esetleg gyűjtsd össze a fontosabb dátumokat és készüljön el a nagy családi naptár.

Nem akarsz fényképeket válogatni? Íme, egy különleges tervezésű naptár. Sőt, aktuális ötlet lehet egy következő 2021-es éves heti/napi jegyzetnaptár is, mely az elfoglaltabbak időbeosztásában pótolhatatlan segítséget nyújthat – keresd őket könyvesboltokban.

Kívánjunk zamatos reggeleket a szeretteinknek minőségi friss kávéval vagy különleges szórt teákkal! Hogy az új évben mégjobban induljanak a napok.

Környezettudatosságod nem ismer határokat? Buzdítsd környezeted is ugyanerre! Nem csak a környezet, de az élelmiszerek is rendkívüli módon védhetőek és tárolhatóak a természetes ökozacskókkal.

Személyre szabott csokik? Már ez sem kizárt! Persze a karácsonyfa tele van szaloncukorral és a sütihegyekből is alig látunk ki, mégis időtálló meglepetés lehet, az ajándékozott szájíze szerint összeállított csokoládéválogatás. Nem csak alapanyagokat, de feliratot is választhatsz! És persze mindannyian sajnáljuk elfogyasztani ezeket a gyönyörűségeket, ám ha az összes száraz süti elfogy, aranyat ér majd, ha lesz mihez nyúlni.

Klasszikus drogéria helyett egyedi szappanok… Ha már uncsi az előre összeállított drogéria-szett, nyúlj az egyedi szappankollekciókhoz! Izgalmas illatok, természetes alapanyagok, az univerzális jelző pedig itt is érvényes. Ha pedig még több izgalomra vágysz, készíttess szappancsokrot, mely illatos, időtálló és modern dekoráció, ha az ádventi koszorú ideje már lejárt.

Nyitókép: Giftpundits.com fotója a Pexels oldaláról

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb