Ezúttal az elmúlt két hét legolvasottabb cikkeit vizsgáljuk. Nézzük mi érdekelte önöket leginkább az utóbbi időszakban megjelent írásaink közül.

Sajnos az elmúlt fél év eseményeit figyelembe véve nem meglepő, hogy az első három helyen a COVID-19-hez kötődő cikkeink szerepelnek. Elsőként a komáromi koronavírustesztről szóló beszámolónk végzett. Kollégánk tudósításából nem csak a vizsgálat körülményeit ismerhettük meg, de kiderült az is, okoz-e fájdalmat az orrtörlet levétele.

💉 COVID-19 tes(z)tközelből 💉

Uverejnil používateľ Duna24 Štvrtok 15. októbra 2020

Másodikként körkérdésünk utolsó kiadása végzett. Ebben az egyik leginkább érintett szektor képviselőit, étterem- és bártulajdonosokat faggattunk ki, ők hogy kezelték a vendégkör megcsappanását, a forgalom csökkenését és hogy vészelték át a krízist.

😷 Körkérdés: 🥙 Étterem- és bártulajdonosokat faggattunk ki, ők hogy kezelték a vendégkör megcsappanását, a forgalom csökkenését és hogy vészelték át a krízist 🍻

Uverejnil používateľ Duna24 Štvrtok 15. októbra 2020

Felfért még a dobogóra a H. Nagy Péter Karanténkultúra és járványvilág című kötetének bemutatójáról szóló beszámolónk. Az esemény legfontosabb üzenete: ne pánikoljunk, az információkat biztos forrásból szerezzük be, valamint vigyázzunk magunkra és a szeretteinkre.

😷 "…ne pánikoljunk, az információkat biztos forrásból szerezzük be, valamint vigyázzunk magunkra és a szeretteinkre." 🦠

Uverejnil používateľ Duna24 Streda 7. októbra 2020
Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb