Októberben és novemberben – az őszi nagytakarításra való tekintettel – Komárom városa ingyenesen elszállítja a zöldhulladékot, valamint a nagyméretű, kidobásra ítélt tárgyakat, ide számítva az elektronikai cikkeket is.

Az elszállítandó hulladékot a gyűjtés napján reggel nyolcig kell kihelyezni az ingatlanok elé olyan helyre, hogy a szállító járművek meg tudják közelíteni. Fontos azonban, hogy semmiképp ne helyezzük az útra, mivel az a forgalmat akadályozhatja.

Komárom városa elszállítja a zöldhulladékot (pl. fűnyesedék), a nagyméretű hulladékot (bútor, szőnyeg, fotel, szekrény, szék, fekhely, matrac, satöbbi) és az elektronika cikkeket. Szelektív hulladékot (papír, műanyag, fém, üveg), veszélyes hulladékot, akkumulátort, olajt, gyógyszereket, festéket, gumiabroncsot és építési-bontási hulladékot hiába raknánk ki, ezeket a tárgyakat nem szállítják el.

Az önkormányzat felhívta a figyelmet, hogy a lakosok lehetőleg ne engedjék, hogy illetéktelenek széttúrják a hulladékot, mindenki felelős az általa kihelyezett dolgokért.

További információk, valamint a lomtalanítás rendje elérhető a város honlapján.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb