A koronavírus okozta gazdasági nehézségek sok vállalkozót nagyon nehéz helyzetbe hoztak, jövőjük bizonytalanná vált. A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségén belül úgy döntöttünk, hogy egy online kampány keretében megpróbálunk segíteni és felhívni az emberek figyelmét a kis- és középvállalkozások nem könnyű helyzetére, egyúttal a vállalkozói szektor megtartásának és támogatásának a fontosságára.

Tudjuk, hogy nem könnyű a helyzet. Viszont, ha összefogunk és segítünk, sokukat megerősíthetjük. Most rajtunk a sor, hogy támogassuk a hazai magyar vállalkozókat és gazdákat! Mégpedig úgy, hogy vásárlásnál előnybe helyezzük az általuk készített élelmiszert, terméket, valamint szolgáltatást.

Szeresd a hazait, válaszd a hazait!

Mindig is fontos volt számunkra a vállalkozások helyzete! A különféle szigorításoknak és a bizonytalanságnak köszönhetően a hazai vállalkozói szektor nem tud tervezni, fejlődni, forgalma pedig jócskán elmarad a múlt évekhez képest. Sajnos a koronavírus hatására sok vállalkozás nagyon nehéz helyzetbe került.A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetségén belül úgy döntöttünk, hogy megpróbálunk segíteni és felhívni a figyelmet a vállalkozói szektor megtartásának és támogatásának a fontosságára. Tudjuk, hogy nem könnyű a helyzet. Viszont ha összefogunk és segítünk, sokukat megmenthetjük. Ehhez csupán annyi kell, hogy tudatosan vásároljunk, a polcról hazai terméket, élelmiszert tegyünk a kosárba! Ha mindannyian így cselekszünk annak meg lesz az eredménye!Szeresd a hazait, válaszd a hazait!Köszönet a segítségért Adrián Marcinkónak és Tóth Károlynak!

Uverejnil používateľ Iván Tamás Pondelok 14. septembra 2020

A Szlovákiai Magyar Vállalkozók Szövetsége által indított „Szeresd a hazait, válaszd a hazait!” elnevezésű népszerűsítő kampány keretében elsőként egy kisvideó jelent meg a hazai termékek vásárlásának fontosságáról. A következő időszakban a Szövetség közösségi oldalán tematikusan bemutatásra kerülnek a kampányba bekapcsolódó vállalkozók. Őket továbbá a https://vallalkozzokosan.sk/ weboldalon is megtalálják mindazok, akik vásárlásaik során előnyben szeretnék részesíteni a hazai vállalkozók termékeit.

Iván Tamás, a Szlovákiai Magyar Fiatal Vállalkozók Szövetségének elnöke

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb