A Komáromi járásban az utóbbi napokban egyre több pozitív koronavírustesztet jelentettek be a hatóságok. A Komáromi Regionális Közegészségügyi Hivatal (RÚVZ) folyamatosan igyekszik tájékoztatni a lakosságot és az érintett intézmények vezetőit az aktuális helyzetről.

A kolozsnémai idősek otthonában 56 pozitív tesztről szóltak a hírek csütörtökön. De fertőzöttekről, gyanús esetekről számolt be a Selye János Gimnázium, a Jókai Mór Alapiskola, a Marianum Egyházi Iskolaközpont és a Komáromi Jókai Színház is. Ezek mellett karanténban vannak osztályok a naszvadi és az ógyallai alapiskolákban is, számolt be a ma7.sk.

Tisztelt Nézőink!Sajnálatos módon színházunk egyik vendégművészénél pozitív eredményt mutatott a koronavírus teszt. A…

Uverejnil používateľ Komáromi Jókai Színház Piatok 25. septembra 2020

Az aktuális rendelkezésekről, higiéniai előírásokról a Komáromi Regionális Közegészségügyi Hivatal honlapján és a korona.gov.sk weboldalon tájékozódhatunk.

Pénteken országosan 419 új fertőzöttet jelentettek be, összesen 5 540 tesztet végeztek el az előző nap. Az elhunytak száma 43-ra emelkedett. Jelenleg a COVID-19 fertőzéssel kapcsolatban 160 főt kezelnek kórházban, 125 esetben már bizonyított a koronavírusos fertőzés megléte. 12 beteget ápolnak intenzív osztályon és mindegyiküknél szükséges a lélegeztetőgépek használata.

Tisztelt Szülők!A jelenleg érvényben lévő egészségügyi előírásoknak megfelelően a Jókai Mór Alapiskola igazgatósága…

Uverejnil používateľ Jókai Mór Alapiskola, Komárom Štvrtok 24. septembra 2020
Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb