Komárom legújabb ékessége, ami rögtön megragadja a tekintetet – legyen szó komáromi lakosokról, átutazó autósokról, vagy célirányosan ideérkező turistákról – a felújított Európa Hotel. Milyen régóta váratott már magára, hogy ez a látványosság új külsőt kapjon, hogy a központi helyen lévő épülettel törődve legyen, és újra megteljen élettel. Exkluzív építészeti megoldások, isteni gasztronómiai különlegességek, jól frekventált helyszín. Lássuk, kinek mennyire tetszett?

Szabó Anikó

Eddig két alkalommal látogattunk el a férjemmel a felújított Európa Hotelbe. Először a kávézóba ültünk be egy kávéra. Az első benyomások szerint azt tudom mondani, hogy a barista ügyes, nagyon jó kapucsínót készített, viszont választhattak volna minőségibb kávét. Második alkalommal az étteremben voltunk menün. Lazacot ettem salátával, ami nagyon finom volt. Érezni lehetett rajta, hogy jó minőségű alapanyagokból készült. A férjem is teljes mértékben meg volt elégedve az étellel, pedig ő eléggé kritikus ilyen téren. Azt viszont hozzá kell tennem, hogy kicsit drágább volt, mint egy szokványos menü, de ez a minőségi étel mellett, teljesen rendben van.

Muszela Nikolett

Szinte csak jót tudok mondani. Nagyon szép és modern. A kiszolgálás kiváló, a pincérek nagyon kedvesek és képben vannak az allergénekkel, ami számomra nagyon fontos glutén- és laktózérzékeny személyként. Amit negatívumként tudnék felhozni, az a WIFI elérhetőség hiánya a teraszon. Igaz, manapság már mindenkinek van mobilinternete, ám ha a külföldiekre is gondolunk, akkor azt sem kellene elhanyagolni. Ezen kívül a koktélok, úgymint az alkoholos és a mentes változatok hiányát tudnám még megemlíteni. A pincérek elmondása szerint azonban hamarosan ezt a hiányosságot is orvosolják.

György Adorján

Kezdeném a dizájnnal, ami számomra is nagyon fontos. Első látásra nagyon megfogott, ahogy a külső, úgy a belső is. Ha hibát kellene keresnem akkor az az étterem plafonja lenne. A pléh a kilátszó csavarokkal mintha nem illene oda, bár idővel megszokja a szem, hosszabb ott tartózkodásra is kiváló. Ami viszont negatívum, az az étterem konyhájára való várakozás! Dupla annyi idő, mint kellene… És ez sok más ember panasza is! Az ételek viszont kifogástalanok, a perszonál is jó. Az árak szintén kellemes csalódás számomra. És ami a casinot illeti, magas színvonalat képvisel. Le a kalappal!

Rehák Tünde

Szerintem már épp ideje volt az évek óta elhanyagolt Európa Hotelt felújítani. Egyelőre még belülről nem láttam az épületet, viszont kívülről nagyon jól néz ki, szép munkát végeztek a kivitelezők. Szerintem újra a város egyik éke lesz az Európa Hotel. Egy dolgot viszont hiányolok, talán még szebb lenne az összkép, ha egy kicsit zöldebb lenne a közvetlen környezete.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb