A Marthos polgári társulás a Fejlesztés c. határon átnyúló projekt kapcsán Nyitórendezvényt szervez 2021. május 7-én Martoson – olvasható a hozzánk eljuttatott sajtóközleményben, amely így folytatódik:

Az általunk tartott képzések iránt jelentkezők igényei arra sarkallnak bennünket, hogy többféle témakörben is meghirdessünk képzést és még több fiatal fejlődésének teret tudjunk adni.

A Marthos polgári társulás négy éve kezdte működését, s oktatási tevékenységet valósít meg, amely keretében évente 10 hónapon keresztül kétheti rendszerességgel képzéseket tart a Komáromhoz közeli Martos községben. Célja a tehetséggondozás és tehetségek felkarolása, fiatalok felkészítése a pályafutásukra, véleményformáló és vállalkozói utánpótlásképzés biztosítása, hosszútávon pedig egy szellemi műhely létrehozása.

A jelen nyitó projektesemény során az akadémiai képzések, a felvételi kritériumok, az akadémiai tanterv és metodika kerülnek bemutatásra, valamint az évközi programok, rendezvények kerülnek felvázolásra.

A magyarországi projektpartner, a MeOut a hallgatók részére Budapesten tart tréningeket az oktatási témákkal kapcsolatosan. Jelen rendezvény során a tréningek tervezetének bemutatására is sor kerül.

Program:

15:30-16:00 Érkezés és regisztráció

16:00-16:30 Köszöntők: Gubík László, Marthos o.z. Katona Tamás, az Esterházy Akadémia előadóinak nevében Ilko Zoltán, MeOut

16:30-17:30 Gubík László – A Fejlesztés c. projekt és az Esterházy Akadémia bemutatása

17:30-18:00 Ilko Zoltán – A Fejlesztés c. projekt kapcsán Budapesten megvalósuló tervezett tréningek bemutatása

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb