Idén sem telik el február a Selye János Egyetem Nyílt Napja nélkül. Alkalmazkodva a jelenlegi helyzethez azonban idén az online térben valósítjuk meg rendezvényünk programjait. 2021. február 16-án az otthon kényelméből lehetsz részese mindennek!

Miért érdemes csatlakozni az online nyílt naphoz?

 • Megújult, jelentkezőnek szóló weboldalunkat ezen a napon tárjuk az érdeklődők elé. Keresd a felveteli.ujs.sk weboldalt!
 • Jól jársz, ha ide jársz 2021-es tájékoztató füzetet is megtalálod a honlapon, ahol a továbbtanulással kapcsolatos információkat szedtük össze és képes összeállítás formájában tesszük közzé számodra.
 • Az egyetem rektora köszönti a hallgatóságot.
 • Az egyetem karait bemutató előadásokat zavartalanul megtekintheted a felületünkön.
 • Az e-jelentkezéssel kapcsolatban is tájékoztatást adunk. Hallgasd meg az erről szóló előadást, hogy könnyedén teljesíthesd a jelentkezéssel kapcsolatos teendőket.
 • Amennyiben kérdésed van, a felveteli.ujs.sk honlapon található „NYÍLT NAP” fül alatti chatszobákban érdeklődhetsz az egyes szakok képviselőitől, így azokra azonnal választ kapsz.
 • Kitöltheted online kérdőívünket, amivel bekerülsz a nyereményjátékunkba.

Hogy a lehető legtöbb érdeklődő számára elérhetővé tudjuk tenni a nyílt nap kínálta előnyöket, a programjaink két idősávban zajlanak. Csatlakozz 2021. február 16-án, kedden 9:00-től 11:00-ig vagy 14:00-tól 16:00-ig, és tájékozódj a Selye János Egyetemről!

Az ajándéktárgyak idén sem hiányozhatnak! Olyan hasznos és értékes dolgokkal gazdagodhatsz, amelyek majd  jól jönnek az egyetemi tanulmányaid során is. A nyílt napos kérdőívet aznap kitöltők közt 10 db ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Mindent megteszünk azért, hogy szeptembertől nappali tagozaton ingyenes képzéseink bármelyikén örömmel kezdhesd meg tanulmányaid:

 • alkalmazott informatika
 • vállalati gazdaságtan és menedzsment
 • vidékfejlesztés
 • kereskedelem és marketing
 • szabadon párosítható tanári szakok közül: informatika, matematika, kémia, biológia, angol, német, szlovák, magyar nyelv és irodalom, történelem, kateketika képzésekből válogathatsz,
 • önálló tanulmányi programjainkon pedig: óvodai és elemi pedagógia, pedagógia és köznevelés, szociális gondoskodás és az összevont református teológiai képzés vár.

Találkozzunk idén a virtuális térben – majd szeptemberben remélhetőleg személyesen is!

SJE

Olvasta már?

Bajnok a komáromi röplabdacsapat

A komáromiak a döntő negyedik mérkőzésén megszerezték a bajnoki címhez szükséges harmadik győzelmet. A…

2021.04.08.

125 pozitív teszt a Komáromi járásban

Hétvégén a Komáromi járásban az önkormányzatok szervezésében 27 080 antigén tesztet végeztek, amiből 60…

2021.04.06.

Komáromban járt a közlekedési minisztérium államtitkára

Csütörtökön Komáromban személyes egyeztetésre érkezett Katarína Bruncková, a közlekedési minisztérium államtitkára, akinek hatáskörébe több…

2021.04.09.

A magyar költészet napja

A magyar költészet napját Magyarországon és a magyarlakta vidékeken 1964 óta április 11-én ünneplik.…

2021.04.11.

Csupán 57 pozitív teszt volt a Komáromi járásban

Komárom városában az önkormányzati mintavételi pontokon egy teszt sem hozott pozitív eredményt vasárnap. Ennek…

2021.04.12.
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb