November 1-én újabb videoklippel jelentkezik a komáromi születésű rapper, ifj. Ropog József, művésznevén José. A jelenleg Karván élő előadónak az Ilyen még nem volt és a Tudom jól dalok után a most megjelenő Gyere haza című szerzemény a harmadik audiovizuális megjelenése a 2020-as évben. José ezúttal a külföldön élő, dolgozó magyarokat szólítja meg, és arra buzdítja őket, hogy térjenek haza, hiszen itthon szép az élet.

“Életem során elég sokat tartózkodtam külföldön hosszabb-rövidebb időre, így a honvágy mindig meghatározó érzés volt számomra. Egy hosszabb norvégiai üzleti út után hazatérve éreztem azt, hogy mennyire jó hazajönni és a megszokott otthoni táj is csodálatosnak hatott számomra. Ott fogalmazódott meg bennem, hogy kell egy dalt írnom, amiben összefoglalom a tapasztalataimat a honvágyról és a hazaszeretetről. Így született meg a Gyere haza című dal, amelyben a külföldön élő, dolgozó barátainkat, családtagjainkat, rokonainkat, ismerőseinket szólítom meg saját tapasztalataim alapján, hogy ha tehetik, térjenek haza, mert bizony az akadályok ellenére tényleg nagyon jó itthon lenni” – foglalta össze a dal üzenetét, Ropog “José” József.

Józsi 2008-ban vágott bele a zenélésbe, a legnagyobb áttörést azonban a 2019-ben megjelent Lesz még nyár című szerzeményével érte el, amelynek a klipje már több mint hetvenezer megtekintésnél jár a YouTube-on. Napjainkban már a saját stúdiójában készíti az új dalokat és zenésztársaival kiegészülve járja a José formációval a környék zenei fesztiváljait.

Az új szervezmény videoklipje november 1-jén 19:00-kor debütál a legnagyobb videómegosztón. A premierig itt egy kis előzetes a klipből:

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb