Az Úton a Felvidéken a Komáromi Kalandor Youtube-csatorna videósorozata. A csatornát két komáromi és egy tardoskeddi fiatal működteti: Kiss Márton, Berta Péter és Bencze Dávid. A srácok felhúzzák a bakancsot, felkeresik Felvidék kisebb-nagyobb városait és felfedezik a településeket és környezetüket. Az első évadban ellátogattak Nyitrára, Dunaszerdahelyre, Párkányba, Érsekújvárra és Rozsnyóra is. Egy rész nagyjából tízperces, azonban az évadzáró rozsnyói epizód közel húszperces volt.

„Célunk a csatornával és a sorozattal, hogy átfogó képet mutassunk Felvidékről, az itt élő emberekről, és a környék természeti adottságairól. Az utazások során szeretnénk minél több élményt és tapasztalatot magunkba szívni, ezáltal mi is fejlődhetünk és új ismeretekkel gazdagodhatunk. Nem titkolt vágyunk a belföldi utazások népszerűsítése, hiszen az aki hazáját nem ismeri, igazán nem is szeretheti. Öt évadot, huszonöt részt tervezünk forgatni. A mennyiség, valamint az epizódok gyakorisága nagyban függ majd a szabadidőnktől, hiszen egy rész elkészítése a felvételtől a vágás befejezéséig akár több napig is tarthat. Mindhárman azon leszünk, hogy előbb-utóbb az egész Felvidéket felfedezzük és bemutassuk követőinknek. A városok bebarangolása mellett tervezünk egy másik sorozatot, amiben felvidéki rendezvényekre látogatunk el, ezen kívül egy filmekkel foglalkozó rovatot is szeretnénk indítani a közeljövőben. Végül pedig arra kérem azokat, akiknek felkeltettük az érdeklődését, hogy iratkozzanak fel a Komáromi Kalandor Youtube-csatornára és kövessék figyelemmel a soron következő kalandjainkat” – mondta lapunknak Kiss Márton.

Előreláthatólag szeptemberben kezdik meg a srácok a második évadot, amelynek első, Komárommal foglalkozó epizódja októberben kerül majd fel a legnagyobb videómegosztóra.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb