Pelle Veronika, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára mélyítette el a jelentkezők kommunikációs tudását, egy Interreg projekt keretein belül.

A szakértő két alkalommal tartott interaktív képzést a fejlődni vágyó fiataloknak. Májusban és júniusban is ellátogatott Martosra, a képzés helyszínére. A jelentkezők belekóstolhattak a csapatépítésbe és megismerhették a média által használt kommunikációs lehetőségeket és formákat.  A résztvevők az elméleti alapok után a gyakorlatban megvalósult példák közül válogatták ki azokat, amelyekkel már korábban találkozhattak, hiszen a média mindannyiunk életében nem kis szerepet játszik. Ebből a nagy információs kavalkádból kell kiválasztanunk azokat a lényeges pontokat, amelyek valamilyen szinten befolyásolják az életünket. Pelle Veronika felhívta a figyelmet arra is, hogy nem mindegy, milyen kommunikációs keretben használunk egy adott információt.

Egy résztvevő, Sál Attila elmondta, hogy nagyon hasznosak a közéleti pályára törekvő fiatalok számára a képzésen tanultak, hiszen nem sok hely van jelenleg Felvidéken, ahol ilyet tanulhat az ember. „A legtöbbet Pelle Veronika képzései adtak, mert a közéleti szereplések praktikus dolgaiban adott sok fogódzót. Rengeteg olyan dolog van, amit gyakorló politikusok sem alkalmaznak, csinálnak rendesen és erre ő is felhívta a figyelmet. Azon belül, amit Veronika tanított, a retorikát tartom a leghasznosabbnak, mert hiába fontos és jó, amit mondunk, ha nem tudjuk átadni.” fogalmazott Attila.

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb