Hét év után, egy nosztalgia party keretein belül, újra felidézhetjük a Deviles emlékeinket.

A Devil Club egy ikonikus szórakozóhely volt Komárom szívében, a Nádor utcán, amely közel 10 évig a város és a régió egyik legkedveltebb és leglátogatottba diszkója volt.

A klub jellegzetes barlangszerű falai között 2004-től 2013-ig szinte az összes akkori magyar sztár DJ és könnyűzenei előadó tiszteletét tette, továbbá hétről-hétre számos helyi arc is lehetőséget kapott, hogy megmutassa magát a mikrofon és a keverőpult mögött.

Ugyan a Devil 2013-as bezárása után számos szórakozási lehetőség maradt a városunkban, ezek napjainkra sem tudták betölteni azt az űrt, amit a Csicsó Zoli által vezetett klub hagyott maga után. Ami talán ennél is szomorúbb, hogy az ikonikus szórakozóhely azóta is érintetlenül és elhagyatottan áll a Duna Menti Múzeum szomszédságában. E hétvégén, augusztus 15-én szűkítve a hátrahagyott űrt, a 6-os bástya falai közt, Komárom legnagyobb teraszán, a Wine Gardenben visszatér a Devil rezidens csapata egy sztárfellépő páros kíséretében.

„Az elmúlt időszakban sok ismerős és ismeretlen fordul hozzám azzal a kérdéssel, hogy nem-e vágnák bele újra a bulik szervezésébe. Hosszútávon nem tervezek visszatérni, viszont ezek a kérések remek lehetőséget adtak arra, hogy egy nagyszabású buli erejéig felidézzük a Deviles éveket” – mondta Csicsó Zoltán, aki hét éven át volt az emblematikus komáromi szórakozóhely tulajdonosa.

A Devil Club Remember Party főszervezője a 2013-ban bezárt klub rezidens lemezlovasai segítségével szeretné elhozni a “régi szép idők” zenéit és hangulatát a 6-os bástya falai közé, természetesen megfűszerezve azt a mai legnagyobb slágerekkel. Az est folyamán a DJ pult mögé áll, DJ BEDECS, IMRIC & ZOLO, DJ KOVÁCS, BOOGIE &DR’IK’, DJ KONICEK és ROLAND AYERS. Az est sztárfellépője pedig nem más lesz, mint a több mint 30 éves rap/hiphop formáció, az ANIMAL CANNIBALS.

Az augusztus 15-ei bulira a jegyek elővételben (majd a helyszínen is) még korlátozott számban kaphatók, így aki szeretné újra átélni a Deviles bulik hangulatát, az minél előbb csapjon le egyre a következő helyszínek egyikén: Tatra Mozi, Pt Taxi, Corner Cafe, Tomtel, Nextel, Aldero Bar (Marcelháza), Motorest Bar (Tany).

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb