Végre eljött a pillanat, elindult az idei koncertszezon. A Gorlo Volka és az Estendøn június 26-án hivatalosan is elhozták a nyarat és a szórakozást a karantén hosszú magánya után. A két zenekar nem is akármilyen bulit csapott a komáromi Révben 190 résztvevővel!

A nyolcórás kapunyitást követően folyamatosan érkeztek a fiatalok kisebb-nagyobb csoportokban. A dupla koncert sokkal több volt, mint a koncertszezon és a nyár hivatalos megnyitása, hiszen újra találkozhattunk, táncolhattunk és együtt lehettünk rég látott ismerőseinkkel.

Kilenc órától az Estendøn csapott a húrok a közé, a tavalyi év nagy slágerit, a Jahusszancs kislemezük dalait a közönség együtt énekelte Kaszmán-Saróka Liliánával, a zenekar énekesével. A 2017 óta koncertező farnadi zenekar már ismerős lehet a Gimesi Művelődési Táborból, Gombaszögi Nyári Táborból és a Martosi Szabadegyetemről. Ezt követően a Gorlo Volkáé lett a főszerep a színpadon, akik először duóként jelentek meg 2018 végén, pénteken viszont már négyen játszották a szerelem fentjeiről és lentjeiről szóló dalaikat, és versmegzenésítéseiket. Mindkét alternatív zenekar remek hangulatú bulit csapott, de helyettem beszéljenek inkább videók:

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb