Végre eljött a pillanat, elindult az idei koncertszezon. A Gorlo Volka és az Estendøn június 26-án hivatalosan is elhozták a nyarat és a szórakozást a karantén hosszú magánya után. A két zenekar nem is akármilyen bulit csapott a komáromi Révben 190 résztvevővel!

A nyolcórás kapunyitást követően folyamatosan érkeztek a fiatalok kisebb-nagyobb csoportokban. A dupla koncert sokkal több volt, mint a koncertszezon és a nyár hivatalos megnyitása, hiszen újra találkozhattunk, táncolhattunk és együtt lehettünk rég látott ismerőseinkkel.

Kilenc órától az Estendøn csapott a húrok a közé, a tavalyi év nagy slágerit, a Jahusszancs kislemezük dalait a közönség együtt énekelte Kaszmán-Saróka Liliánával, a zenekar énekesével. A 2017 óta koncertező farnadi zenekar már ismerős lehet a Gimesi Művelődési Táborból, Gombaszögi Nyári Táborból és a Martosi Szabadegyetemről. Ezt követően a Gorlo Volkáé lett a főszerep a színpadon, akik először duóként jelentek meg 2018 végén, pénteken viszont már négyen játszották a szerelem fentjeiről és lentjeiről szóló dalaikat, és versmegzenésítéseiket. Mindkét alternatív zenekar remek hangulatú bulit csapott, de helyettem beszéljenek inkább videók:

Olvasta már?

Minden hétköznap tesztelnek Naszvadon

A naszvadiak Facebook-oldalukon tették közzé, hogy 2021. július 22-től minden hétköznap van lehetőség antigénes…

2021.07.22.

Kézi aratás Naszvadon

A helyi Csemadok alapszervezete meghívja az érdeklődőket a „Kézi aratás, ahogy a nagyapáink csinálták”…

2021.07.27.

Strandröplabdatorna Komáromban

A Spartak UJS Komárom röplabda klub Komárom városával együttműködve szervezi meg a BEACH VOLLEY…

2021.07.26.

Folyamatosak a fejlesztések Naszvadon

Bár folyamatosan nagy a hőség, Naszvadon így sem álltak le a fejlesztési munkák. Bővítik…

2021.07.29.
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb