Az AGEL Komárno kórház az INEKO 2022-es év legjobb kórháza szavazásán az 5. helyet szerezte meg az általános kórházak kategóriájában. Az elmúlt négy év során elért fejlődés kiváló volt. A 2019-es 14. helyről 2020-ra a 7. helyre, 2021-re pedig a bronzérmes pozícióba került.

A kórház ötödik helyét a kórház vezetése pozitívan értékeli, mivel az elmúlt két évben jelentős beruházások történtek a kórházban, elsősorban építkezés és felújítás, ami természetesen átmeneti kisebb kellemetlenségekkel jár a betegek számára. Összességében azonban a kórház jelentősen javul az ellátás minőségében.

“Az AGEL Komáromi Kórház a régió egyik legnagyobb munkaadója, két rendkívül nehéz évet sikerült átvészelnünk, a teljes egészségügyi szegmensben munkaerőhiánnyal küzdünk. Számunkra az ötödik hely hatalmas elismerés, mindenki, a betegek és a dolgozók egyaránt várják az új sürgősségi osztályt, az új járóbeteg-rendelőket, a kemoterápiát és néhány héten belül a vadonatúj MRI-osztályt is. De legfőképpen annak örülünk, hogy a betegek bizalommal fordulnak hozzánk messzebbről, sőt a határon túlról is. Ez az eredmény elsősorban kórházunk minden egyes, közel 600 alkalmazottjának köszönhető. Ez egyben nagyszerű motiváció és bátorítás számunkra a további munkára és fejlesztési projektekre”

– Miroslav Jaška, az AGEL Komárno kórház igazgatója nem rejtette véka alá őszinte örömét a kórházban eltöltött öt év után.

A kórház célja, hogy hosszú távon bebizonyítsa, hogy egy regionális kórház is lehet nagyszerű egészségügyi intézmény, ahol a betegeket kiváló szakemberek látják el, ahol megfelelő felszereltséggel és mindenekelőtt emberi megközelítéssel rendelkeznek, ahol a szakértelem és a megértés egyesül.

agel.sk

Olvasta már?
KOMÁROM időjárás

Iratkozzon fel hírlevelünkreés küldjük az aktuális lapszámot.

Programajánló
Nem található esemény!
Legolvasottabb